Sport en aluminium…. een gouden combinatie.

Kwaliteit, techniek, innovatie en het geloof dat sporten voor iedereen toegankelijk moet zijn. Vanuit dit geloof houden wij ons elke dag bezig met de productie van kwalitatief hoogwaardige aluminium producten. Wat ons drijft is om ervoor te zorgen dat producten lang meegaan zodat er jarenlang speelplezier is.

Dat is wat ons drijft. We zijn ontstaan vanuit een passie voor aluminium en de toepasbaarheid in de sportbranche. Door onze jarenlange expertise hebben wij ons ontwikkeld tot dé leverancier in de Benelux. Met onze eigen fabriek in Nederland borgen wij de kwaliteit en zijn wij flexibel.

Eigen fabriek

Wij hebben een eigen fabriek in het midden van het land. Hier maken wij samen met een gepassioneerd team van constructiemedewerkers, CNC-operators, lassers en monteurs iedere dag kwalitatief hoogwaardige producten voor het topsegment van de sportbranche. Doordat we de productie in eigen hand hebben, garanderen wij kwaliteit én kunnen wij makkelijk inspelen op klantspecifieke vragen.

Samenwerken

Wij geloven erin dat we samen meer bereiken. Daarom werken wij intensief samen met onze klanten om topproducten te maken die naadloos aansluiten op de behoeften in de markt. Hierbij staat de wens van de klant centraal en kijken we vanuit onze kant wat technisch mogelijk is. Hier vloeien unieke samenwerkingen uit voort. Benieuwd? Neem vooral een kijkje bij onze unieke projecten.

Onze projecten

Eigen engineering

We hebben onze eigen Research & Development afdeling. We zijn dus continu bezig om onze huidige producten te verbeteren én om nieuwe producten te ontwikkelen. Heeft u behoefte aan specifieke producten die wij niet standaard in ons assortiment hebben? Dan horen we dit erg graag. Samen met onze vakmensen kijken wij graag naar mogelijkheden.

Contact

Verantwoord ondernemen 

Onze producten staan voor jarenlang speelplezier, dit betekent dat wij onze producten zo construeren dat deze een lange levensduur hebben. Daarnaast maken wij voor onze producten gebruik van 95% gerecycled aluminium, wekken wij energie op door middel van zonnepanelen om onze CO2-uitstoot te reduceren.

Meer over ons beleid