Nieuwe Atletiekmaterialen

Combikooi

Weer klaar voor een nieuw seizoen!

In het derde kwartaal van 2020 hebben wij in opdracht van Pluim & Sports een combikooi gebouwd. Atletiekvereniging de Sprinter had de mogelijkheid om te kijken wat er allemaal écht aangepast moest worden voor het veilig spelen en daar is de combikooi uitgekomen.

De combikooi is opgebouwd uit een speciaal aluminium profiel en wordt standaard in stalen grondpotten geplaatst voor een extra stevige constructie. De combikooi beschikt ook over een hijsraam voor het makkelijk ophijsen van het net.

Wij vervoeren een heleboel van onze producten zelf , waaronder ook deze combikooi. Voor te stellen is dat deze bijzondere constructie onderweg naar Meppel een hoop bekijks trok!

Met deze nieuwste aanwinst kan de vereniging voorlopig weer vooruit!

Renes Aluminium Staalbouw wordt Ras Sports Equipments


Een nieuwe weg

In 1977 zag Renes Aluminium Staalbouw het licht. Geboren vanuit de aluminium ladder constructie en vanuit daar verder gegroeid naar aluminium sportmaterialen in de breedste zin van het woord. Inmiddels zijn onze producten op sportvelden in Nederland en over de grens niet meer weg te denken. Omdat we de afgelopen jaren steeds meer de focus op sportmaterialen zijn gaan leggen, is er besloten om verder te gaan onder de naam Ras Sports Equipments. Deze naam past beter bij de kernactiviteiten, bij onze internationale activiteiten en ambities.

Kwaliteit

De naamswijziging laat ongewijzigd waar wij voor staan en dat is kwalitatief hoogwaardige aluminium sportmaterialen leveren voor de professionele sector. Hier wijzigt niets in. Het bedrijf blijft dus qua identiteit exact hetzelfde.

Samenwerken

Wij hechten veel waarde aan samenwerken met bestaande en toekomstige relaties. We focussen ons in deze samenwerkingen op het maken van kwalitatief hoogwaardige aluminium sportmaterialen. De nieuwe naam dekt deze lading ook.

We vertrouwen er op dat we met deze naamswijziging nog duidelijker onze identiteit en kernactiviteiten naar voren laten komen. We kijken met veel vertrouwen naar de toekomst.