Project Bonaire

HONK-SOFTBAL DUG-OUTS BONAIRE Een project om trots op te zijn. In opdracht van het Ministerie VWS en de KNBSB hebben wij op Bonaire drie honk- en softbalverenigingen mogen voorzien van twee gloednieuwe dug-outs. De dug-outs zijn maar liefst 12 meter lang, uitgevoerd met tassendragers, kledinghaken en een dubbel rugleuning voor extra zitcomfort. De dug-outs zijn opgebouwd uit prefab elementen die door ons zijn voor gemonteerd. Hierdoor zijn de dug-outs makkelijk te verschepen en kunnen deze op locatie worden gemonteerd. Het resultaat mag er zijn! Wij wensen softbalvereniging Ama’s, softbalvereniging Jossy Boekhoudt en honkbalvereniging Julio Angela veel speelplezier toe.

Project Baseball- en Softballvereniging de Moorfielders

Slagkooi werkzaamheden

Plaatsing bij Baseball en Softballvereniging de Moorfielders

Of wij ook in plaatsingswerkzaamheden kunnen voorzien? Natuurlijk, kunnen wij dat. In opdracht van Agterberg b.v. en in samenwerking met Green Engineers mogen wij de sportaccommodatie van Baseball- en Softballvereniging de Moorfielders voorzien van diverse sportmaterialen. Fase 1 van het project is in volle gang, namelijk het realiseren van een slagkooi. Dit wordt voor het eerst gedaan met onze nieuwe innovatie van 2021 ‘de schroeffundatie’. Na het realiseren van de slagkooi gaat onze montageploeg verder met het aanbrengen van maar liefst 4 Giants dug-outs van 12 meter, inclusief materialenhok. De laatste fase van het project betreft het aanbrengen van de foutpalen en honken.

Benieuwd naar de eerste ontwikkelingen? Neem dan snel een kijkje op onze projectpagina.

Nieuwe Atletiekmaterialen

Plaasten combikooi

Weer klaar voor een nieuw seizoen!

In het derde kwartaal van 2020 hebben wij in opdracht van Pluim & Sports een combikooi gebouwd. Atletiekvereniging de Sprinter had de mogelijkheid om te kijken wat er allemaal écht aangepast moest worden voor het veilig spelen en daar is de combikooi uitgekomen.

De combikooi is opgebouwd uit een speciaal aluminium profiel en wordt standaard in stalen grondpotten geplaatst voor een extra stevige constructie. De combikooi beschikt ook over een hijsraam voor het makkelijk ophijsen van het net.

Wij vervoeren een heleboel van onze producten zelf , waaronder ook deze combikooi. Voor te stellen is dat deze bijzondere constructie onderweg naar Meppel een hoop bekijks trok!

Met deze nieuwste aanwinst kan de vereniging voorlopig weer vooruit!

Renes Aluminium Staalbouw wordt Ras Sports Equipments


Een nieuwe weg

In 1977 zag Renes Aluminium Staalbouw het licht. Geboren vanuit de aluminium ladder constructie en vanuit daar verder gegroeid naar aluminium sportmaterialen in de breedste zin van het woord. Inmiddels zijn onze producten op sportvelden in Nederland en over de grens niet meer weg te denken. Omdat we de afgelopen jaren steeds meer de focus op sportmaterialen zijn gaan leggen, is er besloten om verder te gaan onder de naam Ras Sports Equipments. Deze naam past beter bij de kernactiviteiten, bij onze internationale activiteiten en ambities.

Kwaliteit

De naamswijziging laat ongewijzigd waar wij voor staan en dat is kwalitatief hoogwaardige aluminium sportmaterialen leveren voor de professionele sector. Hier wijzigt niets in. Het bedrijf blijft dus qua identiteit exact hetzelfde.

Samenwerken

Wij hechten veel waarde aan samenwerken met bestaande en toekomstige relaties. We focussen ons in deze samenwerkingen op het maken van kwalitatief hoogwaardige aluminium sportmaterialen. De nieuwe naam dekt deze lading ook.

We vertrouwen er op dat we met deze naamswijziging nog duidelijker onze identiteit en kernactiviteiten naar voren laten komen. We kijken met veel vertrouwen naar de toekomst.