Voor een sportieve toekomst

Ook de toekomstige generaties moeten van sport kunnen genieten op deze planeet. Om dit te verwezenlijken is het van belang dat wij zo produceren dat wij een zo laag mogelijk impact maken op onze omgeving en zo min mogelijk de aarde uitputten. We zijn daarom continue op zoek naar nieuwe, duurzamere, manieren om te produceren. Naast nieuwe manieren, integreren wij een aantal zaken standaard in ons productieproces. Voor ieders toekomst. Hoe? Dat leggen we hieronder uit.

Profielen foto

Duurzame grondstoffen.

Wij kijken altijd bij het ontwerpen van een product, welke grondstoffen we hierin gebruiken. Zo bestaat ons assortiment van producten voor meer dan 90% uit aluminium producten.

> Ons aluminium is voor meer dan 70% gerecycled, bovendien is aluminium een duurzaam materiaal omdat het na gebruik ook weer heel goed het te gebruiken. Dit in tegenstelling tot plastic. 

 

Hockeydoelnet 3,66x1,7m blauw

Focus op kwaliteit

Onze producten zijn zo geconstrueerd dat ze jaren meegaan. Dat biedt meerdere voordelen. Zo is het goed voor de portemonnee van de vereniging of club, omdat dit ervoor zorgt dat er minder snel nieuwe materialen aangeschaft hoeven te worden. Tegelijkertijd zorgt het ervoor dat we de afvalberg verkleinen. 

MVO

Schuif over de afbeeldingen voor meer informatie

Duurzame producten

In ons assortiment maken wij veel gebruik van FSC gekeurd hardhout (bij bijvoorbeeld banken van dug-outs). Als alternatief bieden wij ook de mogelijkheid om producten te voorzien van gerecyclede PET-fles planken. Een duurzame plank die uitstekend bestand is tegen allerlei weersinvloeden, maar materialen heeft hergebruikt die anders in de natuur terecht zouden komen. Een mooi alternatief voor hout! 

Zonnepanelen

Duurzame energie

In onze productiefaciliteit maken wij zo slim mogelijk gebruik van energie. Daarnaast wekken wij volledig onze eigen energie op, door de zonnepanelen op ons dak.